Átlagos értékelés:
5 (6 vélemény)
(6)
(0)
(0)
(0)
(0)
Még nem írt véleményt a termékről?
Márk
2023.10.23
 - 14:10
Meglepődtem, hogy eme "kis" tápszűrő mikre képes. Villamos hálózatból származó zajok ellen vásároltam.
Le vagyok nyűgözve. Nagyon nagy mértékben javított összességében mindent, és emellett egy masszív eloszót is kaptam 8 csatlakozóval. A közel 50éves vintage sztereó erősítőmet beleértve mindent a szűrt benetre csatlakozattam.
Dinamikát egyáltalán nem csökkenti, hanem tisztaság ellenében is még egy kicsi pluszt is ézerni. A mélytartomány pontosabb precizebb, illetve mintha mélyebbre is menne. A középtartomány nyitottabb, érthetőbb. Magastartomány jóval pontosabb, értem ezalatt például a cintányér jóval életszerűbb megszólalását. Sztereó színpad sokkal jobb, pontosabb elhelyezkedés. A hangszerek sokkal jobban elkülönülnek. Összességében csillagos 5ös ez a termék. Erősen ajánlott mindenkinek, aki egy masszív jó minőségű szűrt eloszót szeretne, illetve aki jó minőségű zenét szeret hallgatni.
Ördög Zoltán
2021.02.04
 - 11:35
Megvásároltam a hálózati tápszűröt, mindent káros zajt és alap búgást leszed tehát a rendszerem szebben és jobbam muzsikál.
Egy dolgot nem tudok értelmezni a villás dugó helyes iránya mert bárhogy fordítom a hálózati dugót a led csak nem akar világitan és ez a készülék dugójára is érvényes.
Tamás
2021.01.21
 - 08:21
Én kérdezni szeretnék. Van egy Audiolab M-One erősítőm, ami ugyebár kettős szigetelésű (ez az első ilyenem). Viszont bekapcsolt állapotban ha nincs semmi a bemeneteire kötve, zavaró alapzajt, búgó hangot ad, még a helyi rádióadást is befogja, összeszedi a hangfalkábelen vagy a táphálózaton keresztül. segítség lehet egy ilyen tápszűrő a megoldásban? Köszönöm, ha válaszol egy hozzáértő.
Vélemény írása a termékről
Értékelés: