Átlagos értékelés:
5 (5 vélemény)
(5)
(0)
(0)
(0)
(0)
Még nem írt véleményt a termékről?
Ördög Zoltán
2021.02.04
 - 11:35
Megvásároltam a hálózati tápszűröt, mindent káros zajt és alap búgást leszed tehát a rendszerem szebben és jobbam muzsikál.
Egy dolgot nem tudok értelmezni a villás dugó helyes iránya mert bárhogy fordítom a hálózati dugót a led csak nem akar világitan és ez a készülék dugójára is érvényes.
Tamás
2021.01.21
 - 08:21
Én kérdezni szeretnék. Van egy Audiolab M-One erősítőm, ami ugyebár kettős szigetelésű (ez az első ilyenem). Viszont bekapcsolt állapotban ha nincs semmi a bemeneteire kötve, zavaró alapzajt, búgó hangot ad, még a helyi rádióadást is befogja, összeszedi a hangfalkábelen vagy a táphálózaton keresztül. segítség lehet egy ilyen tápszűrő a megoldásban? Köszönöm, ha válaszol egy hozzáértő.
Krisztián
2020.07.02
 - 14:58
Szkeptikus voltam a tápszűrővel kapcsolatban, de nem bántam meg!
Erőteljesebb ugyanakkor kerekebb artikuláltabbak lettek a mélyek. Az ének minden zenében hangsúlyosabb lett és egyértelműen középre került. Az egész színpadkép egyértelműbb lett,és a hangszerek is jobban elkülönülnek.
Talán a dinamika egy hajszálnyit gyengébb lett, de ez inkább a tápkábel számlájára írható. De az is lehet hogy a tisztább hang miatt tűnik kicsit szelídebbnek az összkép. Ár érték arányban jó vétel!
Vélemény írása a termékről
Értékelés: