Szolgáltatásaink

BEMUTATÁS - TERVEZÉS - KIVITELEZÉS
Cégünk az elmúlt 18 évben töretlenül nagy hangsúlyt fektet a házimozi és sztereó termékek szakszerű bemutatására, hogy Ön objektíven dönthessen, az egyéni ízlésének legmegfelelőbb készülék kiválasztásában. Legyen szó középszintű vagy élvonalbeli házimozi vagy sztereó rendszerekről, nyugodtan ránk bízhatja magát a választásban. Külön igény esetén a közösen kiválasztott készülékek szakszerű beüzemelését és beállítását is elvégezzük.

NAPPALI VAGY DEDIKÁLT HÁZIMOZI MOZISZOBA?
A nappaliban szeretné a lehető legjobb hangminőséget? Esetleg egy erre dedikált moziszobát álmodott meg? Számunkra nem probléma egyik variáció sem! A több mint száz különböző környezetben tervezett és kiépített házimozi és sztereó rendszer során szerzett tapasztalat segítségével szinte bármilyen felmerő igényt és problémát megoldunk! Minél több a kompromisszum, nekünk annál nagyobb a kihívás!

TAPASZTALAT - OBJEKTÍV AJÁNLÁS
Katalógusból, termék ismeret és valós tapasztalat nélkül nem lehet objektíven választani! Cégünk számos nívós márka hazai képviseletét látja el és több márka hivatalos viszonteladója is egyben. Mindezt tesszük annak érdekében, hogy Ön értékálló márkák és minőségi termékek közül választhasson! Szakembereink gyakorlatias hozzáállása, termékismerete garantálja, hogy Ön a lehető legjobbat kapja a pénzéért! 


HIFI - AUDIOPHILE - HIGH-END
Prémium minőségű sztereó rendszert hallgatna? Jó döntés! Kínálatunkban az összes szükséges eszköz fellelhető a nyugodt, önfeledt zenehallgatáshoz. A jó hang nem csak pénz kérdése, de álltalában a jobb valóban drágább. Hifi - Audiophile vagy High-End termékkörben is bőséges választékkal várjuk! Ön mondja el igényeit, mi pedig megpróbáljuk a lehető legjobbat megmutatni, figyelembe véve az Ön lehetőségeit és elképzeléseit. 

HÁTTÉRZENE - MULTIROOM AUDIO
Szeretne a nappaliban, a hálóban, a teraszon, a fürdőben, vagy a lakás bármely pontján akár egymástól független zenei műsoranyagokat hallgatni, internet rádiózni, kiváló minőségben? Jó hírünk van! Tervezünk, telepítünk, alapoktól a teljes átadásig mindenben számíthat ránk! Látogasson el bemutatótermünkbe, hozzon egy alaprajzot és a többit bízza ránk! 

SZÁMLA - GARANCIA - SZÁLLÍTÁS
Messze lakik, nem tud eljönni hozzánk? Nem probléma! A kiválasztott készülékeket akár másnap megkaphatja, a szerződött szállító partnerünk segítségével! Akár személyesen vásárol, vagy online rendel, a termékek mellé hivatalos magyar garancia jegyet és számlát, valamint magyar leírást kap!