BLACK Friday

 BLACK FRIDAY 2021 - Érdemes többször visszanézni az 1 hét alatt - A kínálat folyamatosan vátozik majd!

2021 November 22. és November 28-a között a Stream Audio Kft. Black Friday néven akciót hirdet. Az akció November 22-èn, a reggeli órákban indul és November 28-a 22:00-ig tart. Az akciós ajánlatok más kedvezményekkel nem vonhatók össze és a készlet erejéig érvényesek. A termékek kosárba helyezése nem jelenti a termék lefoglalását, a rendelés véglegesítése és visszaigazolása során válik a rendelés foglalt státuszúvá, amiről tájékoztatást küldünk a regisztrált elérhetőségek valamelyikén. A lerendelt és vissza igazolt, személyes átvétellel kért termékeket legkésőbb 2021 December 2.-ig át kell venni. Ezen túl az akciós árat nem tudjuk tartani!  

Nagy értékű és érzékeny (pl. lemezjátszó), (>500 000.-Ft) műszaki cikkek esetében fenntartjuk a jogot, hogy azokat csak személyes àtvètellel lehessen megvàsàrolni üzletünkben, a termékek érzékenysége és szállítási, rázkódási, sérülési problémák kiküszöbölése végett! 

A megrendelések kiszállításáról emailben vagy telefonon küldünk értesítést. Bár igyekszünk a lehető leggyorsabban minden rendelést előkészíteni és a futároknak átadni, de a várhatóan megemelkedett rendelésszám végett a Black Friday akció alatt leadott rendelések szállítási ideje akár a 14 napot is meghaladhatják! Az év végi megerősödött áru forgalom miatt a szállító partnereinknél is csúszások várhatók, így kérjük ezt is vegye figyelembe rendelése esetén! Cégünk fenntartja a jogot, hogy a kedvezményes ajánlatot bármikor felfüggessze, módosítsa, meghosszabbítsa, vagy teljesen megszüntesse!

 Az akciós árak a meglevő készletekre és az adott időpontig elérhetők...November 28.-a után kérjük, ne kérje számon rajtunk a BF árakat! Azért 1 hét a jelenlegi akció, hogy legyen idő a vásárlásra...de a BF az nálunk is csak 1 hét...nem hetek, hónapok időtartama! Köszönjük a megértést!

Nincs ilyen termék.
Keresendő kifejezés
Keresés típusa
ÉS (mindegyik szó szerepel)
VAGY (bármely szó szerepel)
Keresés kategóriában
Összes kategória
Miben keressen
Név
Rövid leírás a termékről
Termék részletes tulajdonságai
Egyéb választható tulajdonságok
Termék paraméterek
Minimális ár
Ft
Maximális ár
Ft