BLACK WEEK

BLACK FRIDAY 2022 - Érdemes többször visszanézni az 2 hét alatt - A kínálat folyamatosan változik majd!

2022 November 12. és november 27-e között a Stream Audio Kft. Black Friday néven akciót hirdet. Az akció november 12-èn, a reggeli órákban indul és November 27-a 22:00-ig tart. Az akciós ajánlatok más kedvezményekkel nem vonhatók össze és a készlet erejéig érvényesek. A termékek kosárba helyezése nem jelenti a termék lefoglalását, a rendelés véglegesítése és visszaigazolása során válik a rendelés foglalt státuszúvá, amiről tájékoztatást küldünk a regisztrált elérhetőségek valamelyikén. A lerendelt és vissza igazolt, személyes átvétellel kért termékeket legkésőbb 2022 december 8.-ig át kell venni. Ezen túl az akciós árat nem tudjuk tartani!  

Nagy értékű és érzékeny (pl. lemezjátszó), (>400 000.-Ft) műszaki cikkek esetében fenntartjuk a jogot, hogy azokat csak személyes àtvètellel lehessen megvàsàrolni üzletünkben, a termékek érzékenysége és szállítási, rázkódási, sérülési problémák elkerülése végett! 

A megrendelések kiszállításáról emailben vagy telefonon küldünk értesítést. Bár igyekszünk a lehető leggyorsabban minden rendelést előkészíteni és a futároknak átadni, de a várhatóan megemelkedett rendelésszám végett a Black Friday akció alatt leadott rendelések szállítási ideje akár a 14 napot is meghaladhatják! Az év végi megerősödött árú forgalom miatt a szállító partnereinknél is csúszások várhatók, így kérjük ezt is vegye figyelembe rendelése esetén! Cégünk fenntartja a jogot, hogy a kedvezményes ajánlatot bármikor felfüggessze, módosítsa, meghosszabbítsa, vagy teljesen megszüntesse!

 BF2022

Nézet:
Sorrend:
Nézet:
Sorrend: