BLACK WEEK

BLACK FRIDAY 2023 - Érdemes többször visszanézni a 3 hét alatt - A kínálat folyamatosan változik majd!

2023 November 07 és november 26 között a Stream Audio Kft. Black Friday néven akciót hirdet. Az akció 2023 november 07-én, a napközbeni órákban indul és 2023 november 26 23:55-ig tart. Az akciós ajánlatok más kedvezményekkel nem vonhatók össze és a készlet erejéig érvényesek. A termékek kosárba helyezése nem jelenti a termék lefoglalását, a rendelés véglegesítése és visszaigazolása során válik a rendelés foglalt státuszúvá, amiről tájékoztatást küldünk a regisztrált elérhetőségek valamelyikén. A lerendelt és vissza igazolt, személyes átvétellel kért termékeket legkésőbb 2023 december 7.-ig át kell venni. Ezen túl az akciós árat nem tudjuk tartani!  

Nagy értékű és érzékeny (pl. lemezjátszó), (>400 000.-Ft) műszaki cikkek esetében fenntartjuk a jogot, hogy azokat csak személyes àtvètellel lehessen megvàsàrolni üzletünkben, a termékek érzékenysége és szállítási, rázkódási, sérülési problémák elkerülése végett! 

A megrendelések kiszállításáról emailben vagy telefonon küldünk értesítést. Bár igyekszünk a lehető leggyorsabban minden rendelést előkészíteni és a futároknak átadni, de a várhatóan megemelkedett rendelésszám végett a Black Friday akció alatt leadott rendelések szállítási ideje akár a 14 napot is meghaladhatják! Az év végi megerősödött árú forgalom miatt a szállító partnereinknél is csúszások várhatók, így kérjük ezt is vegye figyelembe rendelése esetén! Cégünk fenntartja a jogot, hogy a kedvezményes ajánlatot bármikor felfüggessze, módosítsa, meghosszabbítsa, vagy teljesen megszüntesse!

 Blackfriday2023

Nincs ilyen termék.
Keresendő kifejezés
Keresés típusa
ÉS (mindegyik szó szerepel)
VAGY (bármely szó szerepel)
Keresés kategóriában
Összes kategória
Miben keressen
Név
Rövid leírás a termékről
Termék részletes tulajdonságai
Egyéb választható tulajdonságok
Termék paraméterek
Minimális ár
Ft
Maximális ár
Ft