Oyaide C-246 arany + palládium csatlakozó - IEC -C19-20A

Oyaide C-246 arany + palládium csatlakozó - IEC -C19-20A

Oyaide C-246 arany + palládium csatlakozó - IEC -C19-20A

Raktáron  1 db
39 900 Ft

Az elmúlt években a csúcskategóriás audioberendezések globális piaca elkezdte alkalmazni az IEC 20A típusú (IEC60320 C5) bemeneteket. Az Oyaide Electric, amely mindig arra törekszik, hogy a felhasználók igényeit kielégítő termékeket hozzon létre, reagált ezekre a növekvő globális igényekre és a felhasználók kéréseire azzal, hogy idén tavasszal megkezdte a szállítást különböző országokba, amelyek kedvező fogadtatásra találtak. Japánban az Oyaide Electric megszerezte a PS>E biztonsági szabványt, és az IEC 20A típus iránti növekvő igényekre válaszul ősztől megkezdi a belföldi szállításokat. Az Oyaide Electric "P/C sorozata" globális szabvánnyá vált. A növekvő igényekre és a felhasználók kéréseire válaszul Japánban végre megjelenik a nagy kapacitású 20A-es IEC csatlakozó.
Az Oyaide Electric mindig is hű maradt ösztöneihez, és folyamatosan fejlődött. Mindig is hűek maradtunk ösztöneinkhez, és folyamatosan fejlődtünk, hogy olyan termékeket hozzunk létre, amelyek hűek a mindannyiunkat hajtó ösztöneinkhez, és eredeti hangzást biztosítunk, amely minden felhasználó ízlésének megfelel. A dugók/csatlakozók hangzási lehetőségeinek bővítése és soha nem látott innovatív termékek fejlesztése sok évnyi fejlődést igényel. Az eredmény egy érzelmes és izgalmas hangzás, amelyet az audiofilek nem tudnak nem hagyni magával. Ezen túlmenően a P/C sorozatú csatlakozók az Oyaide több mint öt éves hagyományának és egyediségének az eredménye a tápcsatlakozók terén.
A P/C sorozat többi modelljéhez hasonlóan a C-237/246/279 alapja a hang alapját képező anyagok és bevonási technikák megválasztása. A P/C sorozat többi modelljéhez hasonlóan a C-237/246/279 lényege az anyagok megválasztásában, a bevonási technikákban és a használhatóságban rejlik. A C-237/246/279 elektródái foszforbronzból készülnek, amely már bizonyította teljesítményét a P/C sorozatban. Jellemzője a nagy vezetőképesség és a megfelelő mechanikai tulajdonságok az ízületeknél a vibráció csökkentése és a veszteségmentes átvitel érdekében. A lemezhez háromféle kombinált bevonatot választottak a "P/C sorozatnak megfelelően. A külső burkolat polikarbonátból készült, amely a gyanták között kiemelkedő mechanikai szilárdsággal büszkélkedhet.


Általános adatok: 

Fontos információ
Vigyázat - Silány hamisítványok is léteznek! Nálunk biztos lehet a termék eredetiségében!!
Márka
Oyaide
Termék kategória
Csatlakozók - dugók
Raktárkészlet
RAKTÁRON - IN STOCK
Termékszínek
piros