Átlagos értékelés:
5 (1 vélemény)
(1)
(0)
(0)
(0)
(0)
Még nem írt véleményt a termékről?
Csoba Károly
2023.08.10
 - 17:10
Tisztelt StreamAudio!

A vásárolt KECES Audio P8 Ultra alacsony zajú lineáris tápegységgel rendkívül megvagyok elégedve, már az első percben érezhető volt a hozadéka. A nívós hálózati lejátszó, hybriderősítő és hasonló kategóriájú hangfal korábban minden próbálkozásom ellenére sem azt adta, ami elvárható lett volna.
Igaza van azon fanoknak, akik az energiaellátás primátusát feszegetik. - Nem hittem volna el, ha nem hallom az óriási differenciát a kapcsolóüzemű - és a lineáris táp között.
Egy teljesen más világ, a valahol idegesítő zaj helyett a nagy nyugalom, - csend, minden hang, tónusok a helyén. Dinamika, alja, közepe, teteje rendben, kellő mértékben analitikus. - Egyszóval abszolút jó vétel, a rendszerem színvonalas berendezéseihez képest vélelmezhetően - a korábban hiányoltak miatt sopánkodva - ez tette hozzá a legtöbbet. Gratulálok a Gyártónak!
- Nem szeretnék azonban megfeledkezni a forgalmazó StreamAudio munkatársairól sem, akik értékes szakmai tanácsot adtak, meghallgatták felvetéseimet, elém tárták a pro és kontra lehetőségeket.
További szakmai sikereket kívánok Nekik!

Tisztelettel:
Csoba Károly

u. i.: + Nem korlátozták le a karakterek számát.
Vélemény írása a termékről
Értékelés: