Átlagos értékelés:
4,7 (3 vélemény)
(2)
(1)
(0)
(0)
(0)
Még nem írt véleményt a termékről?
Mosolygó József
2021.12.16
 - 10:17
Kicsit még árnyalnám a képet ha valaki ebben az esztétikusan megtervezett és kivitelezett készülékben gondolkodik. Véleményem szerint a PHO-300 igényli a bemelegítést. Ha rögtön bekapcsolás után hallgatjuk, finoman szólva, nem az igazi. Aztán javul. 2-3 percig még lebeg, kúszik ide-ota a hangszinpad és úgy 5 perc után helyére kerül minden. 10 perc után nem kell azzal foglalkozni, hogy mi honnan szól, csak hátra kell dőlni és élvezni a zenét. A részletező képessége jobb mint sok drágább társának. ( nem sorolom fel mi mindent hallottam eddig, sajnos nem a saját tulajdonomban ) Kedvenc, sokszor hallott lemezem az LGT X. Albumán az utolsó számnál ( A szél lassan elfújja az utolsó dalom...) a zongora hangja soha nem volt ilyen élethű.
Mosolygó József
2021.12.15
 - 09:26
Egy hét teszt után ( 10 óra aktív zenehalgatás ) a következő vélemény alakult ki bennem. { előző RIAA korrektorom egy Thorens MM 002 volt }
Az akciós árát ( 90 ezer Ft ) megéri. Minden hangtartományban szépen szól, a mélyei különösen megleptek, ilyen tartományra nem számítottam. Jó készülék. Azért csodákat ne várjunk. A tér leképezése az árának megfelelően jó, de nem több. A lánc amin megszólalt: Thorens TD 2001 lemezjátszó, Denon DL 103 MC hangszedő, Dynaudio Emit M20 hangfal, QED Signature C-XT400 hangfalkábel, Inakustik RCA kábelek, AudioQuest Y halózati tápkábel. Vonalszinten jelen volt egy Arcam A29 erősítő. Tesztlemezek: Muzsikás Együttes: Nem arról hajnallik, amerről hajnallott... ( Hungaroton ) Pink Floyd: Wish You Were Here, ( eredeti angol nyomás ) Simon and Garfunkel: The Concert in Central Park ( holland nyomás )
Barczi Gábor
2020.12.02
 - 13:18
A PHO-300 RIAA- korrektort a kíváló német gyártó a műszaki paraméterei és az elkülönített analóg tápesgység miatt választottam. Most 2 nap tesztelést követően elégedett vagyok. Egy régi Pro-Ject MM/MC phonót váltott le. Elégedett vagyok részletező lágy zeneiségével és a teret is plasztikusabban képezi le.
TTB: Edwardsaudio TT5 + AT VM95ML; Monster Anaudiophile kábel; Csöves és Denon RH800 vagy PMA520 erősítő; Fyne-Audio 500 vagy Clarus hangfal; VanDenHul clearwater hfal-kábel.
Nyitva a lehetőség MC cartridge-ra váltanom a PHO-300 ezt is tudja!
Vélemény írása a termékről
Értékelés: